Psihološko savjetovalište

SAJAM DJECE I PORODICE

U Bijeljini je 18. i 19. novembra 2017. godine održan prvi Sajam djece i porodice. Mališani iz Bijeljine i okoline su zajedno sa svojim roditeljima imali prilike da u Sportskoj dvorani KK “Budućnost”, uživaju u bogatom programu uz mnoštvo zabavnih, edukativnih i sportskih sadržaja. Ovaj događaj je bio namenjen djeci i porodici, a mališane su, uz sportski i festivalski program, pjesmu, ples i igru, čekali pokloni izlagača, sajamski popusti, snižene upisne članarine za razne školice, akcijska izdanja dečjih knjiga i druga iznenađenja. Na sajmu su učestvovali brojni izlagači, poput vrtića, školica glume, sporta, kreativne radionice, a među njima se našlo i Psihološko savjetovalište za mlade Univerziteta “Bijeljina”.

Učesnici Sajma dali su podršku potrebama djece i njihovih roditelja, promovišući porodične vrijednosti, brigu o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, dok su volonteri Savjetovališta svoj doprinos dali zanimljivim poklonima koje su svojeručno izradili za ovu priliku.

Na štandu Psihološkog savjetovališta za mlade Univerziteta “Bijeljina”, najmlađi posetioci su imali priliku da crtaju, dok su malo stariji mogli vidjeti zanimljive psihološke eksperimente i u razgovoru sa psihologom i psihoterapeutom, uvere se da psiholog zaista “nije babaroga”.

Psihološko savjetovalište za mlade je svojim učešćem želelo da svim posjetiocima približi i učini dostupnom besplatne usluge koje pruža, kao i da ohrabri posjetioce da potraže psihološku pomoć onda kada je to neophodno.